Min klättringshistoria

Del 2, besatt

En segelsemester runt 2010
En segelsemester runt 2010

Jag har byggt två klätterväggar en på landet och en nere i källaren där jag bor. När jag och min sambo var på solsemester i spanien i tre veckor cyklade jag 5 gånger i 45 min till en liten bouldeklippa i 40 graders värme. Allt för att bara klättra lite. Jo då med paddan på ryggen. En gång fick jag faktiskt med mej tjejen så hon kunde säkra mej på några repturer som också låg där. Detta är ett citat från Norstedts svenska ordbok.

"behärskas av känslor eller drifter, starka krafter till exempel något man inte kan sluta göra eller tänka på"
tvångsmässig: innebär tvång, även ett inre tvång till exempel en sak man känner att man måste göra hela tiden"

En liten sten någonstans i skärgården
En liten sten någonstans i skärgården

Vi tar första raderna. Har du ibland lagt dej på kvällen efter du har varit ute en heldag på klippan och bara tänker på hur kul det var, eller hur ska jag klara det där cruxet, eller kanske hur ska jag göra för att bli starkare så jag klarar alla passager. Vi forsätter. Kan det ibland sprattla i kroppen om du inte har klättrat på en längre tid, kan du titta ut genom fönstret  se solen skina och tänka jag måste ut nu. Detta är ett citat från Nationalencyklopedin.

"besatthet, ett förändrat medvetandetillstånd som upplevs vara en följd av främmande andars, demoners eller gudomars övertagande av människans personlighet"

Detta syndrom lever jag med varje dag och kanske du med.

Här är del 3: Vägen tillbaka