Konstiga saker i skogen 2

16.04.2018

Vi kör en till omgång av denna omåtligt populära kategori och här kommer första bilden.

Första bilden visar en lykta som är fint upphängd på ett litet klippstycke i Huddingetrakten. Det jag undrar är om den har hängt där tills den blev så där rostig eller har någon hittat den i närheten och hängt den där. Det konstiga tycker jag är att du får trava upp en bit i snårig gräs slänt innan du kommer till klippan. Om jag hittade något sådant och hängde upp på den skoj skulle jag hängt den på närmsta träd och inte gjort mej så mycket besvär.
Bild nummer två är kanske inte så konstig men rätt ball. Det visar en så kallad häxring eller älvring. Förr i tiden så kunde man drabbas av sjukdom om man kissade i den. Så se upp var du kissar.
Bild nummer tre visar en stege. Ja ja det ser väll alla. Men det konstiga är att det är rätt lång bort från civilisationen. Jag byggde också kojor som barn men vi gick inte 30 min rakt ut i väglös terräng släpandes på en massa virke. Stegen var rätt rutten så jag gick aldrig upp i den.
Bild nummer fyra en hög med skrot. Tyvärr kommer jag inte ihåg var bilden är tagen men det är någonstans i Huddinge skogarna. Skulle gissa på att det för länge sedan låg ett hus här och det som är kvar är det som tar längst tid på sej att brytas ner. Men vad vet jag.
Slutligen bild nummer 5 som visar ett Becel paket. Hittat i Talludden där någon har haft picnic och sedan slängt paketet i skogen. Fy fy och aja baja.